Mint Market Brno a Košile od Uhlíře

MINT Market Brno #69, 2024

Návštěva promrzlého Brna na MINT Marketu.

Po MINT Marketu v Praze jsem byl nadšený a natěšený s lněnýma košilema na MINT Brno. Tentokrát byla celá akce na 3 dny. Trhy se konaly pod střechou v místním bývalém průmyslovém areálu Zbrojovky.

To jsme všichni celkem ocenili, protože se po nedělním pražském trhu razatně ochladilo asi o 20°C na konečných 9°C. Apríl se projevil v plné síle a teplota klesla natolik, že to bylo spíš na zimní bundu než lehkou a prodyšnou košili 🙄. 

S klesající i vnitřní teplotou se snižoval i potenciál na prodej oblečení. Svklénout se a košili vyzkoušet byl tak problém. Asi chápete, že to u stánku s košilema je docela problém :)). I přes tyto a další překážky jsem však vyprodal větší velikosti a tak jsem si vyzkoušel i další novou situaci. Prodej na objednávku. Pán S. si vyzkoušel velikost poslední košile a jakmile se nové ušijí, pánovi jednu skvělou modrou lněnou košili obratem odešlu.

Hold není každý trh posvícení. A já teď už pracuji na doplnění zásob, abych pro vás měl opět dostatek nových lněných košil. Od Uhlíře 👕

 

Kosile od Uhlire Mintmarket Brno
Ještě vysmátý první den, kdy mi zuby drkotaly jenom trochu. 😅

Kosile od Uhlire Mint market Brno
Druhý den už v bundě. Marketing nemarketing 🥶.

 

Mějte krásný den.
Vojta
Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.