Košile a MINT Market 2024 Praha

Košile a MINT Market 2024 Praha

Košile od Uhlíře byly na MINT Marketu v Praze.

MINT Market provozuje každoročně největší designové trhy s módou, šperky a designem po celé České republice. Pro začínající i středně velké obchodníky je to ideální příležitost, jak jít s kůží na trh a prodat své (většinou handmade) výrobky.

A tak jsem si řekl, že zde zkusím štěstí a na trh půjdu se lnem 🌾. Pro mě, jakožto programátora, to byl především velký výstup z komfortní zóny a něco zcela nového. Doposud jsem měl totiž zkušenosti jen s pár malýma akcema.

Na prvním marketu jsem byl v létě 2023 ve Svitavách, když jsem měl svých prvních 20 ušitých lněných košil, ještě horkých od jehly. Tehdy jsem neměl ještě ani web 💁‍♂️. Den na to jsem zkusil štěstí na akci Ecstatic Dance Prague na Hostivařské přehradě a o pár měsíců na to jsem s lněnými košilemi zamířil na Kreativ Litomyšl market.

A tak když jsem viděl na seznamu MINT Market v Praze, řekl jsem si, že to bude další výzva a jdu do toho 💪.

Market se konal v neděli 14. dubna na Pražské náplavce, tradiční místo designových a farmářských trhů. Venku byly na jaro rekordní letní teploty, což prospělo nejen na náladě všech zúčastněných, která byla fakt skvělá, ale i k prodeji prodyšných lněných košil 👕.

Ještě než odbila desátá hodina ranní, což byl oficiální začátek, zastavila se u stánku první zákaznice v běžeckém, co se byla jen proběhnout přes náplavku. A než jsem navěsil všechny košile na ramínka, už jedna putovala ke svému novému nositeli. Paní tím odstartovala celodenní jízdu Košilí od Uhlíře na MINT Marketu. 

Celý MINT market byla nadskutečný zážitek a cítil jsem velkou vděčnost, že lidé mají tak velký zájem o českou kvalitní výrobu 🇨🇿. Projevovali nadšení a dostal jsem plno krásných pozitivních reakcí. Vizitky zmizely všechny a košile skoro taky.

Díky, že můžu. A že dělám něco, co vám dává smysl. 🙏

Vojta

 

Kosile od Uhlire Mintmarket Praha
Židlička pobavila kdekoho. Našli se i tací, kteří odpočinek uvítali 😁.

Kosile od Uhlire Mint market Praha

 Diskuze se zákazníky mě bavily. 

 

Kosile od Uhlire Mintmarket Praha
Krejčí a módní stylista Dominik, který mi s košilemi pomáhá. Šije na míru a pomáhá lidem se stylem :)).

Kosile od Uhlire Mint market Praha
A na závěr s mou pomocnicí Léňou. 
Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.